USEIN KYSYTTYÄ

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Design Week Kuopio 2018 tapahtumasta! Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tapahtumaan liittyen. Jos emme onnistu vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, niin tavoitat meidät sähköpostitse maiju(at)dwk.fi.

Mikä Design Week Kuopio 2018 tapahtuma on?

Design Week Kuopio on joukko erilaisia muotoilutapahtumia ympäri kaupunkia liittyen teolliseen muotoiluun, muotiin, arkkitehtuuriin, teknologiaan, graafiseen suunnitteluun, palvelumuotoiluun, muotoiluajatteluun ja yrittäjyyteen. Ohjelmaa on useassa eri kategoriassa: mm. seminaarit, näyttelyt, yritysvierailut, työpajat ja ostoksille.

Kuka Design Week Kuopio 2018 -tapahtuman järjestää?

Tapahtumaa koordinoi Itä-Suomen Muoto ry ja se järjestetään yhteistyössä kumppaneiden ja alan toimijoiden kanssa. Tapahtuma tuotetaan pääosin vapaaehtoistyönä.

Milloin Design Week Kuopio 2018 -tapahtuma on?

Design Week Kuopio tapahtuma on 23.-29.4.2018.

Miksi Design Week Kuopio 2018 -tapahtuma järjestetään?

Designviikolla tehdään muotoilua näkyväksi Kuopiossa. Designviikko on Itä-Suomen Muoto ry:n kärkihanke alueen muotoilun ja sen elinvoimaisuuden edistämiseksi. Muotoilun viikolla luodaan ja uudistetaan muotoilua ja rakennetaan siltoja eri toimijoiden välille. Savolainen muotoiluviikko haluaa kannustaa yhteistyöhön, yhteiskehittelyyn ja verkostoitumiseen.

Mikä Design Week Kuopio 2018 -tapahtuman teema on?

Sumun poisto.

Haluamme tehdä asioita läpinäkyväksi ja tuoda avoimuuden kautta kaivattua tietoa sekä kannustusta kaikille tekijöille, yrityksille ja opiskelijoille.

Muotoilun viikko on aitoja kohtaamisia ja keskustelua, hulluttelua ja rajojen rikkomista varten!

Avainsanoja ovat: Tietous, Läpinäkyvyys, Avoimuus, Kannustus, Rohkeus ja Ennennäkemättömyys.

Kuka voi hakea Design Week Kuopio 2018 -tapahtumaan?

Design Week Kuopio -tapahtumaan voi hakea muotoilualan yritys, organisaatio tai yhteistyötä tekevä työryhmä. Myös yksittäinen muotoilija voi tarjota tapahtumaansa Designviikolle.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää!

maiju(at)dwk.fi

Miten ja milloin Design Week Kuopio 2018 -tapahtumaan haetaan?

Hakulomake avautuu Design Week Kuopion nettisivuille joulukuussa ja hakemus pitää olla perillä viimeistään 31.1.2018.
Hakulomake verkossa.

Mitä Design Week Kuopio 2018 kustantaa hakijalle?

Osallistumismaksu riippuu organisaation tai työryhmän koosta:

• 200 € (+alv 24%) / yksi ohjelma 1-5 henkilön työryhmä

• 450 € (+alv 24%) / yksi ohjelma 6 henkilöä ja sitä suuremmat työryhmät

Kuka tuottaa ehdotetut ohjelmat?

Osallistuva taho, joka ehdottaa ohjelmaa tapahtumakokonaisuuteen, tuottaa itse oman ohjelmansa kokonaisuudessaan. Ehdotettu ohjelma tulee olla Design Week Kuopio -tapahtuman teeman mukainen.

Ohjelman tarjoaja hankkii itse yhteistyökumppaninsa ja solmii heidän kanssaan kahdenväliset sopimukset. Design Week Kuopio ei ole vastuussa mistään ohjelmien kustannuksista tai jälkiseuraamuksista.

Milloin ja miten saan varmuuden hakuni hyväksymisestä?

Pyrimme ilmoittamaan hakijoille hyväksynnästä sähköpostilla helmikuun alussa. Saat samalla ohjeen markkinointimateriaaleista ja niiden toimittamisesta Design Week Kuopio tuottajatiimille.

Maksamalla osallistumismaksun määräaikaan mennessä 28.2.2018 varmistat paikkasi ohjelmakokonaisuudessa. Lasku toimitetaan ohjelmaan hyväksymisen yhteydessä.
Mikäli et saa yhteydenottoa 2 viikon kuluessa ilmoittautumisesta ota yhteyttä maiju(at)dwk.fi.

Milloin ja minne toimitan ohjelmani markkinointimateriaalin?

Tuotannollisista syistä johtuen pyydämme toimittamaan ohjeiden mukaiset markkinointimateriaalit dropbox-linkkinä 28.2. mennessä tapahtuman tuottajalle: maiju(at)dwk.fi.

Ohjeet markkinointimateriaaleista on lähetetty hyväksymisen yhteydessä sähköpostilla. Kun toimitat materiaalit määräaikaan mennessä, varmistat että olet mukana painetussa käsiohjelmassa.

Kuinka ohjelmaani markkinoidaan?

Tapahtumasi onnistumisen kannalta on tärkeää, että markkinoit itse omaa ohjelmaasi aktiivisesti.

Design Week Kuopio ei voi tehdä kaikkea puolestasi. Design Week Kuopio viestii ohjelmastasi mahdollisuuksien mukaan omissa viestintäkanavissaan. Työ on pääosin vapaaehtoistyötä. Sosiaalisessa mediassa Design Week Kuopio näkyy hashtagien #dwk2018, #designweekkuopio, #savolainensuoraviiva ja #sumunpoisto sekä #vallataankaupunki alla.

Missä Design Week Kuopion tilat sijaitsevat?

Design Week Kuopion 2018 -tapahtumalla ei ole kiinteää toimitilaa. Ohjelmat sijaitsevat osallistuvien tahojen omissa tiloissa, eri tapahtumakohteissa ympäri kaupunkia. Sijainnit ilmoitetaan ohjelmakalenterissa nettisivuilla ja painetussa käsiohjelmassa.

Mistä saan Design Week Kuopio -tunnuksen?

Sinulle lähetetään linkki kansioon osallistumismaksun maksettuasi. Saamasi linkin kautta voit ladata tunnuksen sekä sen graafisen ohjeiston koneellesi. Tunnusta tulee käyttää vain annettujen ohjeiden mukaisesti, joten tutustu ohjeistoon huolellisesti.

Mistä saan Design Week Kuopio julisteen ja käsiohjelmat?

Sinulle ilmoitetaan sähköpostilla mistä ja milloin tuotteet voidaan noutaa.

Kuinka tullaan kumppaniksi?

Kumppanin kanssa tehdään kirjallinen sopimus ja sen sisällöstä sovitaan tapauskohtaisesti. Pääkumppanuus Design Week Kuopio 2018 -tapahtumassa kustantaa 1000 € (+alv 24%), jolla saa toteuttaa 1-3 ohjelmaa tapahtumaviikon aikana.

Kumppani saa käyttöoikeuden DWK partner –tunnukseen. Kumppanin tunnus sijoitetaan Design Week Kuopio verkkosivuille, päämarkkinointiin ja päätapahtumiin.

Kuka vastaa tai korvaa, jos jotain sattuu?

Kukin ohjelmajärjestäjä varautuu omin vakuutuksin, sekä vastaa ohjelmansa turvallisuudesta ja turvallisuusmääräyksistä. DWK ei vakuuta mitään ohjelmajärjestäjien tai ohjelmien puolesta. DWK ei vastaa ohjelmajärjestäjien virheellisesti ilmoitetuista tiedoista.

DWK ei vastaa ohjelmajärjestäjälle koituvista kuluista tai vahingoista tapahtuman aikana, sen jälkeen, tai tapahtuman peruuntuessa tai sen siirtyessä. DWK ei ole vastuussa tapahtumien aikana mahdollisesti tapahtuvista henkilö- tai omaisuusvahingoista eikä vastaa katoamis- tai varkaustapauksissa

Mistä saa lisätietoja?

Sähköpostilla tapahtuman tuottajalta maiju(at)dwk.fi tai apulaistuottajalta sonja(at)dwk.fi
tai puhelimitse 044 771 7098.

      

      

© DESIGN WEEK KUOPIO