Design Week Kuopio on Itä-Suomen Muoto ry:n kärkianke.  Työ tapahtuman järjestämiseksi käynnistyi syksyllä 2015, kun Design Week Kuopio -konsepti luotiin. Osana konseptia syntyi Design Week Kuopion tunnus Savolainen Suoraviiva, joka symboloi muotoilun eteenpäin vievää voimaa, yhteistyötä ja verkostoitumista savolaisella kierteellä.

Dream Team

Design Week Kuopion taustalla toimii Itä-Suomen Muoto ry:n hallitus ja joukko vapaaehtoisia. Tiimissä tehtäviä ja vastuita on erikokoisia ja näköisiä. Haluaisitko saada kokemusta tapahtumatuotannosta? Ota yhteyttä tuottajaan ja kerro mistä olisit kiinnostunut, niin muotoillaan yhdessä sinulle sopiva tehtävä.

Tuottaja
Anniina Nissinen
anniina@dwk.fi

Graafikko
Jenni Hirsikangas

Valokuvaus ja some
Satu Voutilainen

Tour de Sign -tapahtuman tuotanto
Riikka Heiskanen

Itä-Suomen Muoto ry

Itä-Suomen Muoto ry:n eli IMU on 2015 perustettu muotoilijoiden ammatillinen ja aatteellinen yhdistys, joka tarkoituksena on muotoilualan toimeentulo- ja työskentelyedellytysten kehittäminen sekä yleisen muotoilukäsityksen uudistaminen Itä-Suomen alueella.

Yhdistys törmäyttää yhteen alueen yrityksiä, organisaatioita, yhteisöjä ja muotoilijoita luoden vuoropuhelua ja yhteistyötä, parempaa kasvua, hyvinvointia sekä palveluita. Tavoitteena on kasvava talousalueen elinvoimaisuus, kansainvälisyys, tuottavuus ja innovatiivisuus.