Vuoden 2019 Dream Team ja Itä-Suomen Muoto ry:n hallitus ► Roosa Tähtinen, Titi Reijonen, Sonja Lehtomäki, Iita Sallinen, Noora Ketolainen, Emma Reinikainen, Joona Järvinen, Marianne Heikkonen ja Hanna Korhonen. Kuva: Susanna Paappanen.

Design Week Kuopio Dream Teamiin pääset mukaan

► laittamalla kiinnostuksestasi viestiä info@dwk.fi

► tulemalla tutustumaan toimintaan DWK 2020 -Starttiin lokakuussa ► Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Seuraa viestintää somessa.

Design Week KuopioFacebook | Instagram

Tiimissä tehtäviä ja vastuita on erikokoisia ja näköisiä. Jokaiselle kkiinnostuneelle löytyy varmasti itselle sopiva homma. Haluaisitko kokeilla millaista on työskennellä tiimissä? Suunnitella visuaalinen ilme? Toimia sisällöntuottajana? Tehdä somemarkkinointia? Saada kokemusta tapahtumatuotannosta? Dream Team on silloin sinua varten! Hae mukaan. Laita vapaamuotoinen viesti ► info@dwk.fi otsikolla ► Vapaaehtoiseksi Dream Teamiin

Maiju Pääkkönen
tuottaja

“Maiju häärii Design Week Kuopion tapahtumatuottajana, joten häneen törmäät luultavasti kaikkialla. Varsinkin kun on kyse yhteistyöstä ja kumppanuuksista. Muotoilun ja luovien alojen mahdollisuuksien kehittäminen alueella ovat Maijun inspiraationa työssä ja elämyksellisyys hyvänä mausteena kaikessa. Vapaa-ajalla innostusta tasoittavat erityisesti luonto sekä juurevuuden löytäminen jokaiseen päivään.”

Sonja Lehtomäki
apulaistuottaja | graafinen suunnittelija

“Sonja Lehtomäki on idearikas intuitiivinen esteetikko ja pitkän linjan projektiammattilainen, joka puhuu sujuvasti myös tiedettä muotoilun lisäksi. Tänä vuonna hän toimii DWK:ssa apulaistuottajana ja graafisena suunnittelijana. Muotoilijoiden ja luovien alojen yrittäjyyden ja muun työllistymisen edistäminen motivoivat ja innostavat työssä. Vapaa-aikaansa Sonja viettää mieluiten luonnossa liikkuen ja valokuvaten sekä piirtämisen ja tanssin parissa.”

Noora Ketolainen
graafinen suunnittelija

“Noora Ketolainen on tekemässä DWK:ta nyt toista kertaa, graafisena suunnittelijana osana viestintätiimiä. Hän on vastuussa markkinointimateriaalien suunnittelusta, DWK:n visuaalista ilmeen työstämisestä sekä sometilien päivittelystä – unohtamatta tietenkään lennokkaiden huippuideoiden heittelyä! Vapaa-ajallaan Noora on maailmanmatkaaja, paperifriikki, amatöörikokki sekä lukutoukka, joka yrittää ahmia kaiken tiedon mitä saatavilla on.”

Diana Pitkänen
tuottajan assistentti

“Diana Pitkänen on yksi tuoreimmista Design Week Kuopio -tiimin jäsenistä ja toimii Itä-Suomen Muoto Ry:n harjoittelijana. Teollista muotoilua opiskelleena hänen unelmakseen on muodostunut vaikuttaa palvelumuotoilu- ja tapahtuma-alalla. Tiimissä hän toimii tapahtumatuottajan assistenttina ja muiden tiimiläisten apukätenä. Diana rakastaa tietokonepeleihin uppoutumista, tanssimista ja syysiltoja kynttilänvalossa nauttien lämmintä teetä.”

      

      

© DESIGN WEEK KUOPIO