Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Yhteisöllinen Koulutuspäivä 26.8 – Luovan työn tuotteistaminen

26.08. @ 14:00 17:00

Yhteisölliset Koulutuspäivät 25-27.8.2020 Koulutusta muotoilijoille ja luovan alan yrittäjille

Itä-Suomen Muoto ry järjestää yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa Yhteisölliset Koulutuspäivät – Koulutusta muotoilijoille ja luovan alan yrittäjille 25-27.8.2020 Puijon Majalla.

Koulutuspäivässä pääset tutustumaan myös Itä-Suomen Muoto ry:n jäseniin ja tutustumaan yhdistyksen toimintaan. Yhdistys tarjoaa osallistujille iltapäiväkahvit!

Jotta voimme järjestää tapahtuman turvallisesti, paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu siis mukaan ennakkoon! Koulutuspäivään on mahdollista osallistua myös etänä. Toimitamme ilmoittautuneille linkin etäyhteyteen.


Yhteisöllinen Koulutuspäivä 26.8.2020 – Luovan työn tuotteistaminen

Yhteisöllisessä Koulutuspäivässä keskiviikkona 26.8.2020 Muotoilun projektitoimisto Hathuntersin Iita ja Sonja kertovat Muotoilun välitystyöstä ja antavat maistiaiset luovan työn tuotteistamiseen.

Tule kuulemaan olisiko agentista sinulle hyötyä ja hakemaan uusia ideoita sekä inspiraatiota omaan tuotteistamiseen. Hyödynnä tämä tietopaketti ja aloitat syksyn tehokkaasti!

Yhden päivän lippu 10€, kolmen päivän lippu 25€. Lipun saat ostettua paikan päällä. Etäosallistuminen on maksuton.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko päivään etänä vai paikan päällä sekä mahdollinen erityisruokavalio, jotta voimme varata sinulle sopivan syömisen iltapäiväkahveille.

Koulutuspäivä on maksuton Itä-Suomen Muoto ry:n jäsenille.

Ilmoittaudu mukaan 26.8 klo 12:00 mennessä!

10€ TAI 3 päivän lippu 25€, liput saat ostettua paikan päältä
RSVP
RSVPs are no longer available