OSALLISTU

Vuoden 2020 Design Week Kuopio järjestetään 20.-26.4.2020. Tule mukaan kumppaniksi tai vapaaehtoiseksi Dream Teamiin. Kumppaneita ja vapaaehtoisia tiimiin haetaan jo.

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

Yhteistyö alueen yritysten ja luovan alan järjestöjen kanssa on tärkeää Design Week Kuopiolle. Vuoden 2019 Design Week Kuopion yhteistyökumppanuudet löytyvät meidän nettisivuiltamme kohdasta kumppanit.

Kumppaneita vuodelle 2020 haetaan jo. Jos yhteistyökumppanuus tai muu yhteistyö kiinnostavat tulevina vuosina, laita viestiä alla olevaan osoitteeseen.

OTA YHTEYTTÄ

info@dwk.fi

Usein kysyttyä

VARJOTAPAHTUMAT

Alueen muotoilua hyödyntävillä ja muotoilualan toimijoilla on mahdollisuus osallistua muotoilun viikolle.

Varjotapahtumat konseptilla on tarkoitus jatkaa myös vuonna 2020. Tapahtumavuoden aikana rohkaistaan vuoden teeman mukaisten varjotapahtumien kuten ohjelmien, näyttelyiden, kohtaamisten ja työpajojen suunnitteluun sekä oman muotoilun näkökulman esiin tuomiseen.

Varjotapahtuman järjestämisestä ei tarvitse maksaa ohjelmamaksua Design Weekille. Vastaat itse tai yhdessä yhteistyökumppanin kanssa tapahtuman järjestämisestä ja sen kuluista. Kuka vain voi aidosti osallistua ja olla osa DWK:ta. Jokainen osallistuva taho tuottaa itse oman ohjelmansa ja markkinoi ohjelmaansa.

Voit jakaa tapahtumaasi Facebookissa ja Instagramissa seuraavilla hashtageilla:
#dwkvarjotapahtuma
#dwk2019

Me jaamme teeman mukaiset materiaalit Design Week Kuopion kanavissa.

Usein kysyttyä

TULE VAPAAEHTOISEKSI

Vuoden 2020 vapaaehtoisia mahtavaan Dream Teamiin etsitään jo. Tule mukaan DWK2020 -työpajaan, joka pidetään Itä-Suomen Muoto ry:n kevätkokouksen yhteydessä keskiviikkona 15.5.2019 klo 18 alkaen paikkana Muotoiluakatemia, Piispankatu 8. ► Linkki tapahtumaan

Tule mukaan ja tuo kaverisikin tutustumaan tapahtuman suunnitteluun ja tuottamiseen. Varo innotus voi viedä mennessään!

Jos et pääse mukaan, mutta kiinnostus heräsi niin laita vapaamuotoinen viesti ► info@dwk.fi otsikolla ► Vapaaehtoiseksi Dream Teamiin

OSALLISTU

Design Week Kuopio -tapahtuma tehdään yhdessä ja sen toteutuminen on meidän kaikkien varassa.

Tältä sivulta löydät tietoa miten voit osallistua Design Week Kuopion tekemiseen. Vuoden 2018 Design Week Kuopio järjestetään 23.-29.4.2018. Tulevan muotoilun viikon teema on SUMUN POISTO ja ehdotettujen ohjelmien tulee olla teeman
mukaisia.

Tapahtuma tuotetaan pääosin vapaaehtoistyöllä, joten työpanoksesi on meille tärkeä. Pestejä on tarjolla laidasta laitaan. Haethan mukaan ennen 31.1.2018.

KUOPIO DESIGNMARKET

Kuopio Designmarket kokoaa kotimaiset muotoilualan yritykset yhden katon alle myymään tuotteitaan. Myyjät valitaan tapahtumaan nettihaun kautta. Valinnat tekee Kuopio Designmarketin työryhmä.

Nettisivut: kuopiodesignmarket.fi
Facebook: facebook.com/kuopiodesignmarket

Lisätietoja Designmarketiin liittyen voit kysellä sähköpostilla osoitteesta info@kuopiodesignmarket.fi

KUOPIO DESIGN MARKET

Kuopio Designmarket kokoaa kotimaiset muotoilualan yritykset yhden katon alle myymään tuotteitaan. Myyjät valitaan tapahtumaan nettihaun kautta. Valinnat tekee Kuopio Designmarketin työryhmä.

Desigmarketin markkinoinnissa keskitytään henkilöihin tuotteiden takana, tarinoihin muotoilijoista ja yrittäjistä.

Tutustu Kuopio Designmarkettiin ja ilmoittaudu.

kuopiodesignmarket.fi
facebook.com/kuopiodesignmarket
instagram.com/kuopiodesignmarket
#kuopiodesignmarket

      

      

© DESIGN WEEK KUOPIO