DESIGN WEEK KUOPIO 2020

 

Design Week Kuopio on siirretty syksyyn 2020 koronavirusepidemian vuoksi.

 

Vuonna 2019 tapahtumaviikko oli täynnä upeita tapahtumia ja yhteistyötä. Viikko tarjosi monialaisen ohjelmasisällön muotoilun eri olomuodoissa. Ohjelmassa oli 11 erilaista mahtavaa tapahtumaa: seminaareja, näyttelyitä, näytöksiä, yritysvierailuja ja -esittelyjä, myyntitapahtumia sekä työpajoja. Kiitos somen tapahtumia voi palata vielä fiilistelemään niin halutessaan

 

 

 

 

 

 

DESIGN TRIENNALE KUOPIO

 

 

Design Triennale Kuopio järjestetään ensimmäisen kerran 26.-27.4.2019 ja se käynnistää kolmen vuoden välein järjestettävän tapahtumasarjan. Design Triennale Kuopio on rohkeiden kohtaamisten tapahtuma, joka tuo yhteen kehittäjät, innovaattorit, huippuosaajat ja edelläkävijät globaalien haasteiden ja teemojen äärelle. Design Triennale Kuopio -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Itä-Suomen Muoto ry, Kuopion Rouvasväen yhdistys/Muotoiluakatemia ja Savonia-ammattikorkeakoulu.

 

Vuoden 2019 tapahtuman kantavina teemoina ovat yhteistyö, kiertotalous, savolainen muotoilu sekä paikallisen muotoilun 135-vuotisjuhlavuosi. Tärkeänä osana Design Triennale Kuopion tapahtumasarjaa on muotoilukilpailu, joka vuonna 2019 on suunnattu kutsukilpailuna lapsille ja nuorille, aiheenaan Tulevaisuuden kantoväline.

 

Design Triennale Kuopio is an event that brings together innovators, top experts and pioneers to meet global challenges.

 

DESIGN TRIENNALE KUOPIO SEMINAR | Friday, April 26 from 9.30 am – 4 pm | Kuopio Music Centre, Kuopionlahdenkatu 23 C, 70100 Kuopio

 

Keynote speakers:

 

Design education, international co-operation and the relevance of 100 years of Bauhaus
Constance Unger, Director Academy of Design and Crafts Münster, Germany –

 

Wearable Technology
Petra Ahde-Deal, Docent of Design, Doctor of Arts, Copenhagen School of Design and Technology, Denmark  –

 

Eat, Breathe, Sleep, Dream: Jewellery
Ezra Satok-Wolman, Artist, Goldsmith, Atelier HG, Board of Directors Society of North American Goldsmiths (SNAG), Canada

 

OHJELMA | COMPLETE PROGRAM ►

 

ILMOITTAUDU MUKAAN | SIGN UP ► 

 

DESIGN TRIENNALE MARKET | Lauantai 27.4.2019 klo 10-15

 

Design Triennale Market on ilmainen tapahtuma kaikille. Savonia muotoilun opiskelijat ja muotoiluyrittäjät esittelevät omia mallistojaan, muotoilupalveluita ja myyvät tuotteitaan. Lisäksi koko päivän ajan on kaikille avoin kiertotalousteemainen työpaja ja esillä ovat myös Tulevaisuuden kantoväline -kilpailun prototyypit.

 

dtk.fi

 

DTK | Facebook

 

DTK | Instagram

 

 

 

 

 

VARJOTAPAHTUMAT

 

 

 

Haemme vuonna 2019 raikkaita ja innovatiivisia kokeiluja sekä ideoita tapahtuman kehittämiseen. Tapahtumavuoden aikana rohkaistaan teeman mukaisten varjotapahtumien kuten ohjelmien, näyttelyiden, kohtaamisten ja työpajojen suunnitteluun sekä oman muotoilun näkökulman esiin tuomiseen.

 

Vuonna 2019 ei ole osallistumismaksuja ohjelmille. Kuka vain voi aidosti osallistua ja olla osa DWK:ta. Jokainen osallistuva taho tuottaa itse oman ohjelmansa ja markkinoi ohjelmaansa.

 

Voit jakaa tapahtumaasi Facebookissa ja Instagramissa seuraavilla hashtageilla:
#dwkvarjotapahtuma
#dwkkipinä
#dwkyhteistyö
#dwk2019

 

Me jaamme materiaalit Design Week Kuopion somekanavissa: Facebook & Instagram

 

 

 

 

SAVOLAINEN SUORAVIIVA – MUOTOILUTEKO -tunnustus

 

 

 

 

 

Muotoilutekotunnustuksella haluamme nostaa esiin rohkeita muotoilun tekoja: ajankohtaista, innovatiivista muotoiluajattelua ja -toimintaa Kuopiossa sekä kannustaa muotoilun hyödyntämiseen laaja-alaisesti alueemme elinvoimaisuuden edistämisessä. Muotoilutunnustuksen voi saada muotoilija, työryhmä, yritys, tuote tai palvelu.

 

Muotoilutekotunnustusta on jaettu vuodesta 2017 lähtien.
Vuonna 2017 muotoilutekotunnustuksen sai Kuopion kaupunki.
Vuonna 2018 tunnustuksen sai Partanen & Lamusuo.

 

Vuoden 2019 SAVOLAINEN SUORAVIIVA – MUOTOILUTEKO -äänestys käynnistyy 19.3. ja äänestää voi 10.4. asti. Tutustu mahtaviin ehdokkaisiin ja anna äänesi omalle suosikillesi TÄSTÄ.

 

Kaipaatko lisätietoa? Katso Usein kysytyt kysymykset

 

 

 

 

 

      
      
© DESIGN WEEK KUOPIO