DESIGN TRIENNALE KUOPIO

Design Triennale Kuopio järjestetään ensimmäisen kerran 26.-27.4.2019 ja se käynnistää kolmen vuoden välein järjestettävän tapahtumasarjan. Design Triennale Kuopio on rohkeiden kohtaamisten tapahtuma, joka tuo yhteen kehittäjät, innovaattorit, huippuosaajat ja edelläkävijät globaalien haasteiden ja teemojen äärelle.

Design Triennale Kuopio -tapahtuman järjestävät yhteistyössä Itä-Suomen Muoto ry, Kuopion Rouvasväen yhdistys/Muotoiluakatemia ja Savonia-ammattikorkeakoulu. Yhteistyötä Itä-Suomen Yliopiston kanssa rakennetaan parhaillaan. Tapahtuma koostuu kaksipäiväisestä seminaarista sekä iltajuhlasta, jotka luovat alustan monialaiselle yhteistyölle ja verkostoitumiselle.

Vuoden 2019 tapahtuman kantavina teemoina ovat yhteistyö, kiertotalous, savolainen muotoilu sekä paikallisen muotoilun 135-vuotisjuhlavuosi. Tärkeänä osana Design Triennale Kuopion tapahtumasarjaa on muotoilukilpailu, joka vuonna 2019 on suunnattu kutsukilpailuna lapsille ja nuorille, aiheenaan Tulevaisuuden kantoväline. Kilpailu on jo käynnistynyt ja tulokset esitellään kevään tapahtumassa.

Design Triennale Kuopion verkkosivut

Design Triennale Kuopion Facebook-sivut

Design Triennale Kuopion Instagram-sivut

VARJOTAPAHTUMAT

Haemme vuonna 2019 raikkaita ja innovatiivisia kokeiluja sekä ideoita tapahtuman kehittämiseen. Tapahtumavuoden aikana rohkaistaan teeman mukaisten varjotapahtumien kuten ohjelmien, näyttelyiden, kohtaamisten ja työpajojen suunnitteluun sekä oman muotoilun näkökulman esiin tuomiseen.

Vuonna 2019 ei ole osallistumismaksuja ohjelmille. Kuka vain voi aidosti osallistua ja olla osa DWK:ta. Jokainen osallistuva taho tuottaa itse oman ohjelmansa ja markkinoi ohjelmaansa.

Voit jakaa tapahtumaasi Facebookissa ja Instagramissa seuraavilla hashtageilla:
#dwkvarjotapahtuma
#dwkkipinä
#dwkyhteistyö
#dwk2019

Me jaamme materiaalit Design Week Kuopion somekanavissa: Facebook & Instagram

 

SAVOLAINEN SUORAVIIVA – MUOTOILUTEKO -tunnustus

Muotoilutekotunnustuksella haluamme nostaa esiin rohkeita muotoilun tekoja: ajankohtaista, innovatiivista muotoiluajattelua ja -toimintaa Kuopiossa sekä kannustaa muotoilun hyödyntämiseen laaja-alaisesti alueemme elinvoimaisuuden edistämisessä. Muotoilutunnustuksen voi saada muotoilija, työryhmä, yritys, tuote tai palvelu.

Muotoilutekotunnustusta on jaettu vuodesta 2017 lähtien.
Vuonna 2017 muotoilutekotunnustuksen sai Kuopion kaupunki.
Vuonna 2018 tunnustuksen sai Partanen & Lamusuo.

Ilmoitamme vuoden 2019 SAVOLAINEN SUORAVIIVA – MUOTOILUTEKO -tunnustuksen äänestyksestä tällä sivulla sekä somekanavissamme.

Kaipaatko lisätietoa? Katso Usein kysytyt kysymykset

      

      

© DESIGN WEEK KUOPIO