INFO

Itäsuomalaisen muotoilun kaupunkitapahtuma, Design Week Kuopio, on taas tällä kertaa ohi. Ensi vuoden Design Week on järjestetään viidettä kertaa 20.-26.4.2020.

Design Week Kuopio on savolainen muotoilun kiihdyttämö. Muotoiluajattelun ja -ymmärryksen lisääminen yhteiskunnassa on meidän kaikkien hyvinvoinnin edellytys. Muotoilu vaikuttaa kaikkeen!

Ensi vuonna Design Week tulee entisestään korostamaan alueemme hyvinvointia ja yhteistyö jatkaa muotoilun viikon yhtenä kantavana teemana.

Tapahtumavuoden käynnistää perinteiseen tapaan lokakuussa pidettävä DWK2020 -Startti -ennakkotapahtuma, joka kokoaa muotoilun viikosta kiinnostuneet yhteisen ideoinnin äärelle. Myös Dream Teamiin haetaan vielä täydennystä. Seuraa viestintää somessa.

Design Week KuopioFacebook | Instagram

DESIGN WEEK KUOPIO 2019

Viikko oli täynnä upeita tapahtumia ja jälleen upeaa YHTEISTYÖTÄ! Tapahtumaviikko tarjosi monialaisen ohjelmasisällön muotoilun eri olomuodoissa. Ohjelmassa oli 11 erilaista mahtavaa tapahtumaa: seminaareja, näyttelyitä, näytöksiä, yritysvierailuja ja -esittelyjä, myyntitapahtumia sekä työpajoja. Kiitos somen tapahtumia voi palata vielä fiilistelemään niin halutessaan 🤗

Design Week KuopioFacebook | Instagram

Design Triennale Kuopio ► Facebook | Instagram

Tutustu myös Design Week Kuopioon Facebookin, Instagramin ja LinkedInin kautta.

      

      

© DESIGN WEEK KUOPIO