INFO

Itäsuomalaisen muotoilun kaupunkitapahtuma, Design Week Kuopio, on taas tällä kertaa ohi. Ensi vuoden Design Week on tarkoitus järjestää viidettä kertaa 20.-26.4.2019.

Design Week Kuopio on savolainen muotoilun kiihdyttämö. Muotoiluajattelun ja -ymmärryksen lisääminen yhteiskunnassa on meidän kaikkien hyvinvoinnin edellytys. Muotoilu vaikuttaa kaikkeen!

Ensi vuonna Design Week tulee entisestään korostamaan alueemme hyvinvointia ja yhteistyö jatkaa muotoilun viikon yhtenä kantavana teemana.

Seuraavaa Design Weekiä suunnitellaan jo. Tule mukaan DWK2020 -työpajaan, joka pidetään Itä-Suomen Muoto ry:n kevätkokouksen yhteydessä keskiviikkona 15.5.2019 klo 18 alkaen paikkana Muotoiluakatemia, Piispankatu 8. ► Linkki tapahtumaan

ANNA PALAUTETTA DESIGN WEEK KUOPIOLLE

Osallistuitko Design Weekin tapahtumiin? Haluamme sinun mielipiteesi Design Week Kuopiosta 2019! Olisi mukavaa kuulla mikä oli parasta, missä onnistuimme ja toisaalta missä taas emme. Mitä unelmien Design Week olisi sinulle?

YLEISÖPALAUTE

PALAUTELOMAKE JÄRJESTÄJILLE JA KUMPPANEILLE

Viikko oli täynnä upeita tapahtumia ja jälleen upeaa YHTEISTYÖTÄ! Tapahtumaviikko tarjosi monialaisen ohjelmasisällön muotoilun eri olomuodoissa. Ohjelmassa oli 11 erilaista mahtavaa tapahtumaa: seminaareja, näyttelyitä, näytöksiä, yritysvierailuja ja -esittelyjä, myyntitapahtumia sekä työpajoja. Kiitos somen tapahtumia voi palata vielä fiilistelemään niin halutessaan 🤗

Design Week KuopioFacebook | Instagram

Design Triennale Kuopio ► Facebook | Instagram

 

Tutustu Design Week Kuopion vuoden 2018 ohjelmaan TÄSTÄ.

Lataa tästä (PDF) vuoden 2017 ohjelma

Tutustu myös Design Week Kuopioon Facebookin, Instagramin ja Twitterin kautta.

      

      

© DESIGN WEEK KUOPIO